Педагогічна нарада

У Фастівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 заступником директора з навчально-виховної роботи, Світланою Леонідівною Травінською, була підготовлена і проведена цікава та плідна, сучасна й нагальна, педагогічна нарада на тему «ПРОФЕСІЙНЕ ВИГОРАННЯ ВЧИТЕЛЯ». На якій кожен вчитель ще раз переконався, що саме у них улюблена й цікава робота,що вони творці краси і добрих справ, «плюси» і «мінуси» професії, що таке стрес та професійне вигорання…

Колеги з великим захопленням слухали методиста психологічної служби ММК міста Фастова, Олену Андріївну Лисенко, на підтему «Підвищення особистісної ефективності педагога» та із задоволенням виконували запропоновані завдання-вправи.

Доцільний був виступ практичного психолога школи – Юлії Миколаївни Іванчук «Синдром професійного вигорання: як зберегти психоемоційне здоров’я вчителя».

Своїми досвідами поділилися: старший вчитель початкових класів Лариса Миколаївна Марченко « Подолання стресу в педагогічній діяльності» та старший вчитель історії Тетяна Іванівна Бублик «Формування психологічної стійкості для вирішення складних педагогічних ситуацій».

Закінчилася педрада позитивним настроєм, бажанням творити добро та добротою педагогічну ниву засівати й дітям себе віддавати…

Кiлькiсть переглядiв: 154